Krimforfattaren Jørgen Jæger kjem til Fusa torsdag 21. november kl. 19.

Opphavsmann til krimhelten Ole Vik kjem til biblioteket. Han har skrevet 12 bøker, er nominert til Bokhandlarprisen fire gonger, og i 2017 ble han kun slått i salgstall av Jo Nesbø og Jørn Lier Horst. Jørgen Jæger er også eiar av Noregs kanskje kulaste forfattarbil. No kjem han til biblioteket i Eikelandsosen for å blandt anna prate om sin nye bok «Judasskuddet».

Det blir boksal og høve for signering

Gratis inngang

Translate »

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close