Skrekkbingo for barn og unge i Fusa! Tør du vere med?

For å delta må du i løpet av oktober lese minst tre bøker, slik at du kan fylle minst ei rad i skjemaet – enten vassrett, loddrett eller diagonalt. Skriv i rutene kva bøker de har lest, de kan ikkje skrive den same boka i fleire ruter. Du kan skrive ut skjemaet her eller hente det på biblioteket.

HUGS å levere inn skjemaet til oss i Fusa folkebibliotek, seinast klokka 17 den 31.oktober. Husk også å skrive namn og telefonnummer på baksida av arket!

Vi trekker tre vinnarar den 31.november, som får kvar sin skrekkelege fine gåve.

 

Translate »

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close