Skrekkbingo for barn og unge i Fusa! Tør du vere med?

For å delta må du i løpet av oktober lese minst tre bøker, slik at du kan fylle minst ei rad i skjemaet – enten vassrett, loddrett eller diagonalt. Skriv i rutene kva bøker de har lest, de kan ikkje skrive den same boka i fleire ruter. Du kan skrive ut skjemaet her eller hente det på biblioteket.

HUGS å levere inn skjemaet til oss i Fusa folkebibliotek, seinast klokka 17 den 31.oktober. Husk også å skrive namn og telefonnummer på baksida av arket!

Vi trekker tre vinnarar den 31.november, som får kvar sin skrekkelege fine gåve.